Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.acasatv.ro si sa completezi formularul de inscriere, iar la casting, copiii pana in 14 ani trebuie sa vina pregatiti sa impresioneze cu un cantec si o poezie, iar tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani trebuie sa pregateasca un cantec si un monolog/o povestire, se arata intr-un comunicat al postului de televiziune Acasa.

Si altii au inceput la fel.

De exemplu, Madalina Draghici s-a inscris la casting la indemnul mamei ei: “Dupa probele sustinute la casting, cand am fost anuntata ca eu am luat rolul din “Iubire si onoare” mi s-au taiat picioarele, am simtit ca lesin, mi se parea prea frumos sa fie adevarat”.

In 2004, Adela Popescu avea 18 ani si a crezut ca este o gluma cand i s-a zis ca este foarte potrivita pentru un rol in prima telenovela romaneasca, “Numai iubirea”: “Am dat probe o zi intreaga. Si cand am primit telefonul ca am reusit... eram acasa la Susani. Toata lumea spunea „prima telenovela romaneasca". Nici nu stiam ce poate sa însemne asta. Daca arunc o privire in spate, acum 6 ani, totul mi se pare aievea. Viata intreaga mi s-a schimbat, iar eu sunt ceea ce sunt acum datorita proiectelor, colegilor, nenumaratelor ore de filmare, lectiilor pe care le-am primit de la cei din jurul meu.”

Dintre lucrurile care se stiu mai putin despre Diana Dumitrescu este ca vedeta intentiona in adolescenta sa urmeze Facultatea de Limbi Straine. Acolo a picat a sasea sub linie, iar la Teatru a intrat cu brio, desi nici nu se gandea vreodata ca ar putea sa aleaga acest drum. Iar dupa ce a luat castingul si a jucat in “Pacatele Evei”, Diana a descoperit dragostea pentru actorie, iar succesul ei a crescut de la proiect la proiect.

Cand a venit la casting pentru telenovela ”Inima de tigan”, Doinita Oancea lucra o firma de constructii. Dupa 5 probe, vedeta a luat rolul Minodora si le-a spus colegilor de la firma de constructii ca alege proiectul ”Inima de tigan” si, implicit, actoria.”Chiar in ziua in care am semnat contractul cu MediaPro Pictures, am primit vestea si ca Central European University imi dadea o bursa pentru master... I-am zis atunci mamei ca am doua vesti: una buna si una proasta. Cea proasta: am primit bursa pentru master si nu ma duc. Si a doua: mi-am dat demisia de la serviciu ca sa incep filmarile. Mama a ramas muta”.

Tu poti fi urmatorul care isi scrie istoria odata cu noile proiecte MediaPro Pictures participand la casting. Inscrie-te pe www.acasatv.ro si din 1 noiembrie visul tau poate deveni realitate!