LSRS urmareste prin acest proiect conectarea studentilor si absolventilor care au studiat peste hotare cu acei angajatori din Romania care sunt pregatiti sa investeasca in tineri cu pregatire universitara in strainatate.

„Hai acasa!” vizeaza sprijinirea acestor tineri remarcabili in efortul lor de a gasi oferte profesionale atractive in tara si sustinerea companiilor din Romania in ceea ce priveste recrutarea unor oameni cu un potential profesional ce merita valorificat. 

Evenimentul este deschis tuturor cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani care se bucura de experienta de studiu in strainatate de minim un semestru academic la o institutie acreditata de invatamant superior si care sunt in cautare de oportunitati profesionale in Romania.

Printre sectoarele de activitate urmarite se numara: Finante, Asigurari, Audit, Banci, Consultanta si Investitii, Electronice, IT, Telecom, Inginerie si Suport; Traduceri, Marketing, Media, PR si Publicitate.

Sunt invitate la eveniment toate companiile dornice sa recruteze in prezent sau pentru viitorul apropiat studenti si absolventi cu experienta academica peste hotare. Pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, reprezentantii companiilor vor avea ocazia sa-i cunoasca indeaproape pe acesti tineri, sa-si prezinte portofoliile si programele de recrutare, sa incheie acorduri de colaborare cu acestia si, de ce nu, sa reprezinte cu succes renumele companiilor lor ca de angajatori de top.