Au venit din Portugalia direct la Bucuresti pentru cel mai important eveniment international de jocuri din tara noastra, unde premiile ajung la 30 de mii de euro. Sunt idolii pasionatilor activi de jocuri. Faceti cunostinta cu FNATIC.

Echipa nordica se pregateste sa incheie inca un weekend foarte profitabil. Doua zile in care au facut ce le place cel mai mult si au facut si bani din asta. Daca pentru multi par niste pusti obisnuiti, pe internet sunt la fel de celebri ca FC Barcelona si valoreaza impreuna peste un milion de euro pe an. 

Andreas si Finn sunt doi pusti, unul suedez, altul danez, de varsta facultatii care isi amana inceputul de cariera pentru ceva mult mai interesant: joaca. Ziua lor incepe devreme, cu un mic dejun care contine multe calorii si neaparat suc de portocale. Recomandarea nutritionistului.

Desi par relaxati, se comporta exact precum sportivii de performanta. La fel cum fotbalistii poarta incaltaminte speciala, ei au cate un mouse si casti de mii de euro. Inainte de fiecare joc isi gandesc strategiile. Mai ceva ca la sah.

Pe terenul virtual sunt mai buni decat trupele speciale. Elimina in timp record echipele adverse, planteaza bomba ori o dezamorseaza. Luna aceasta aduna in cont inca 25 de mii de euro fiecare. Dincolo de distractie exista insa si sacrificii.

Lumea jocurilor nu cunoaste limita de varsta si infrunta cu succes criza. Cel putin doua milioane de romani si peste un miliard la nivel global petrec zeci de ore pe saptamana in fata calculatorului.