24 de ore din 24, 10 zile vei avea acces la peste 30 de angajatori de top din Romania chiar de la tine de acasa.
Din 7 martie Targul Virtual 3D de Cariera organizat de www.jobsinro.ro isi deschide portile si timp de 10 zile vei avea ocazia sa studiezi oferta de joburi a companiilor participante, sa intri de vorba cu ei sau cu ceilalti vizitatori prin chat.

Companiile care au confirmat participarea sunt, in ordine alfabetica:

Adecco Romania, Asigurare-Reasigurare Astra, Auchan, Autoliv Romania, Axway Romania, Banca Transilvania, Capgemini Services Romania , Coca-Cola, Career Solutions International , Celestica Romania, Coface Romania, Compass Training, Consulteam Romania, Continental Automotive Romania, Continental Automotive Systems, Genpact, Grafton, Grupul Realitatea, Institutul Eurocor, Ipsos Interactive Services, Ixia, Libra Bank, Microsoft Romania, Omniasig Vienna Insurance Group , Piraeus Bank, Rbs Bank (Romania), Romania Libera, RCS-RDS, TenarisSilcotub, Tiffin Mba University, Trend Consult, Unicredit Tiriac Bank , Vodafone Romania, Von Consulting, Wipro Technologies Romania, www.studentie.ro.

Candidatii au posibilitatea de a-si depune CV-urile pe www.jobsinro.ro. Pana acum, peste 5000 de candidati au facut-o deja.  


Structura pe nivel de experienta in munca este dominata de cei cu 3-5 ani de experienta si peste. Inscrierile vor continua pe toata durata targului.

E-standurile – cu pana la 5 sectiuni pentru fiecare expozant -  au continut multimedia si orienteaza candidatii nu doar in directia joburilor disponibile ci si in directia profilului, produselor si serviciilor sau elementelor de diferentiere proprii fiecarui expozant.

Pentru prima data intr-un targ de cariera din Romania vizitatorii pot descoperi nu doar oferta de cariera ci si ofertantul insusi, fara a fi nevoiti sa navigheze de la un site la altul.