Potrivit organizatorilor, cele 90 de companii participante ofera 2.250 de joburi care se adreseaza atat tinerilor absolventi de facultate, cat si studentilor care vor sa faca internshipuri intr-o multinationala.

Vizitatorii targului vor putea, de asemenea, sa participe la studii de caz, seminarii de cariera, workshopuri si prezentari ale companiilor.

Cele mai multe sanse sa-si gaseasca un loc de munca la targul de joburi sunt specialistii in IT&C, mai mult de o treime din oferta adresandu-li-se acestora. Cele mai multe pozitii disponibile sunt pentru Junior Software, IT Support Technician sau inginer de Software.

Una dintre companiile care recruteaza in domeniul IT este centrul de design si de inginerie software Freescale Semiconductor Romania.

“Pentru 2011 avem in plan deschiderea de 40 noi pozitii la recrutare, care vizeaza ingineri software cu diverse nivele de expertiza, de la proaspat absolventi, pana la seniori pentru pozitii de architect de solutii. Profilul general cautat este de expert in domeniul embedded software” explica Adrian Lupulescu, HR Manager pentru Europa de Est in cadrul companiei.

Vezi aici toate anunturile de angajare ale companiei

Google, HP, Intel sau Microsoft se numara, de asemenea, printre marile companii IT care scot la concurs locuri de munca atat in tara cat si in strainatate.

Vezi aici pozitiile disponibile la Google

Pe ce post poti sa te angajezi la Microsoft?

Brandul national Dacia continua si in aceasta primavara seria de recrutari pentru specialisti pe mai multe pozitii. AICI gasesti toate anunturile de angajare ale companiei.

Alte domenii in care poti sa-ti gasesti un job la Angajatori de Top sunt inginerie (13% din oferta), outsourcing (14%) sau industrie alimentara si retail (15%).

Printre companiile angajatoare se numara: Carpatcement Holding, Infineon, Kraft Foods Romania, BCR, Coca-Cola HBC, Gameloft, Intact Media Group, JTI, Adrem Invest, Grup Renault Romania, KPMG, Microsoft, Raiffeisen Bank, Rompetrol, Schenker Romtrans, TeamNet, Unilever, Tenaris Silcotub, Bergenbier, Mazars sau Pepsico.

Mai multe detalii despre toate companiile participante si oferta de locuri de munca vacante gasesti pe www.hipo.ro.

Targul este deschis vineri, 8 aprilie in intervalul orar 10.00-18.00, si sambata, 9 aprilie intre 10.00-17.00, la Sala Palatului din Bucuresti.