Potrivit organizatorilor, candidatii au posibilitatea de a-si depune CV-urile pe site-ul www.jobsinro.ro, inscrierile urmand sa continue pe toata durata targului, timp de 10 zile, 24 de ore din 24.

Din cei 4.000 de candidati care s-au inscris pana in prezent, cei mai multi au un nivel de experienta cuprinsa intre 3 si 5 ani.

Standurile virtuale ale companiilor participante, cu pana la cinci sectiuni fiecare, au continut multimedia si orienteaza candidatii nu doar in directia joburilor disponibile ci si in directia profilului, a produselor si serviciilor proprii fiecarui expozant.

Pentru prima data intr-un targ de cariera din Romania vizitatorii pot descoperi nu doar oferta de cariera, ci si ofertantul insusi, fara a fi nevoiti sa navigheze de la un site la altul, mai spun organizatorii.

Printre companiile care si-au anuntat participarea la targul de cariera se regasesc Adecco Romania, Auchan, Banca Transilvania, Coface Romania, Consulteam Romania, Continental Automotive Romania, Genpact, Grafton, Microsoft Romania, Omniasig Vienna Insurance Group, Unicredit Tiriac Bank sau Vodafone Romania.

Pentru inscriere apasa AICI