Vodafone Romania a confirmat printr-un comunicat oficial numirea lui Mihai Ghyka in functia de director comercial pe segmentul consumer si a precizat ca el isi va prelua atributiile incepand cu data de 1 august, scrie Ziarul Financiar.

"Vodafone Romania anunta ca, incepand cu data de 1 august 2011, Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer Consumer Business Unit, va pleca din companie si isi va continua cariera cu un nou rol in cadrul Vodafone Group", potrivit comunicatului.

"In acelasi timp, compania anunta numirea lui Mihai Ghyka in functia de Chief Commercial Officer Consumer Business Unit, incepand cu data de 20 iunie 2011. Anterior, Mihai a fost Presedinte si General Manager al Bergenbier Romania (fostul InBev) si a lucrat, mai mult de 10 ani, in departamentele Financiar si Marketing ale aceleiasi companii, atat in Romania, cat si in regiunea Balcani."

Ghyka il va inlocui pe Karsten Wildberger, cel care a venit in Romania in anul 2006, initial pe functia de director financiar. In martie 2008, el a fost promovat ca director comercial pe segmentul rezidential, devenind practic numarul doi in Vodafone Romania.

Citeste mai mult pe www.zf.ro!

Sursa foto: Ziarul Financiar