Potrivit organizatorilor, la editia din aceasta toamna se observa o diversitate foarte mare a domeniilor in care sunt oferite joburi.

De la software development, inginerie in diverse domenii, vanzari, contabilitate, marketing si achizitii, aceasta editie ofera un spectru larg de oportunitati.

Topul domeniilor in care sunt disponibile cele mai multe joburi:

1.Dezvoltare Software
2.Client Service
3.Inginerie
4.Vanzari
5.Financiar – Contabilitate
6.Marketing
7.Achizitii - Logistica

In ceea ce priveste profilul candidatului, pentru pozitiile adresate profesionistilor, companiile urmaresc experienta anterioara, alaturi de competente precum: lucru in echipa, abilitati de leadership, gandire analitica, comunicare, orientare spre rezultate.

In cazul programelor de internship si trainee sau pentru pozitiile adresate absolventilor, o greutate mare capata activitatile extracurriculare din timpul facultatii si abilitatile personale pe care le pot demonstra in cadrul procesului de selectie. La acestea se adauga cunoasterea a cel putin unei limbi straine, cele mai cautate fiind engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, olandeza, suedeza si portugheza.

Evenimentul are loc vineri, 26 octombrie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata, 27 octombrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.

Pentru participarea la cele 28 de workshop-uri si conferinte, organizatorii recomanda celor interesarti sa se inscrie pe www.hipo.ro. La aceste intalniri, pot interactiona cu angajatori ca Intel, Ixia, Oracle, Ernst&Young, Genpact, JTI, Computer Generated Solutions, BearingPoint, McDonald's Romania, Freescale, Accenture, Dell, Vodafone, Ursus Breweries, Adrem Invest, Rewe Romania – Penny Market, BCR si BRD - Groupe Société Générale.

Targul de cariera Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de candidati cu potential.