Potrivit realizatorilor, timp de noua luni, un grup de lucru format din membri voluntari ai HR Club a evaluat peste 40 de initiative de resurse umane pentru includerea in acest proiect.

Studiile de caz selectate pentru acest manual vizeaza probleme precum recrutarea de masa, evaluarea posturilor si salarizarea, motivarea angajatilor, dezvoltarea si evaluarea competentelor, coaching-ul organizational, design-ul si cultura organizationala, branding-ul de angajator, transformarea functiunii de resurse umane, managementul schimbarii sau training-ul prin fonduri de la Uniunea Europeana.

Traversam o etapa de mare importanta pentru functiunea de resurse umane din Romania, iar rolul nostru, ca profesionisti in managementul capitalului uman, este esential. Vechile structuri si modele de operare trebuie regandite pentru a face fata noilor realitati economice si sociale. Ne dorim ca aceasta initiativa sa continue ca parte integranta a procesului de identificare, promovare si diseminare a bunelor practici in comunitatea profesionistilor HR Club”, spune Csaba Gergely, presedintele HR Club.

Companiile care au impartasit din bunele practici pentru acest proiect sunt Saint-Gobain, Genpact Romania, Banca Comerciala Romana, Hay Group, Romanel, Kraft Foods Romania, BDO Romania, Honeywell Life Safety Romania, Macromex, BRD Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, Xerox, Coca Cola HBC si Romtelecom.

HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania si a fost infiintat in 2004. In prezent, HR Club are un numar de 400 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania.