"Primul pas in companie l-am facut in 1998 in calitate de trainer, apoi am dezvoltat departamentul de training si am fost responsabil de dezvoltarea managerilor din distributia prin agenti", povesteste Balanescu pentru Business Magazin.

Ulterior a fost numit responsabil de dezvoltarea unei retele directe de distributie, iar in ultimii ani a ocupat functia de director de training si calitate. De la inceputul acestui an Alin Balanescu este profit center manager pe linia de accident si sanatate. Sarcina sa nu este deloc usoara, in conditiile in care multe dintre companii, cei mai importanti clienti ai asiguratorilor si in special ai celor care se axeaza pe vanzarea de polite de sanatate, au renuntat in ultimii doi sa acorde asigurari de sanatate angajatilor.

Cu toate acestea, Balanescu nu s-a abatut de la traseul pe care singur si l-a stabilit la inceputul carierei. "Important este sa stii clar unde vrei sa ajungi, sa stabilesti obiective provocatoare urmate de actiuni specifice care sa duca la atingerea lor, un factor critic fiind implementarea corecta si la timp", spune acesta.

Afla povestea tanarului pentru care cuvintele "accident" si "sanatate" se traduc prin "bani" pe www.businessmagazin.ro