"Incepand cu data de astazi, 9 martie, prin decizie a primului-ministru, inceteaza exercitarea cu caracter temporar a functiei publice de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor de catre Alexandru Dumitrana", informeaza MAI.

De asemenea, incepand de vineri, tot prin decizie a primului-ministru, chestor de politie Irina Alexe exercita cu caracter temporar functia publica de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor. Anterior acestei date, chestor de politie Irina Alexe a indeplinit atributiile functiei de sef Departament Relatia cu Parlamentul in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor.

Ambele Decizii au fost publicate in Monitorul Oficial160 din 9 martie 2012, precizeaza Mediafax.

Irina Alexe, chestor de politie, este sef al Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul din iulie 2010, dupa ce anterior a lucrat ca secretar de stat in minister (octombrie 2009 - iulie 2010), secretar general al Ministerului Dezvaltarii Regionale si Locuintei (iunie - octombrie 2009) si secretar general adjunct al Ministerului Administratiei si Internelor (iulie 2006 - iunie 2009).