Companiile auto au inceput sa piarda teren in randul preferintelor tinerilor, arata un studiu realizat de institutul german de cercetare Trendence, pe un esantion de peste 6.600 de studenti romani.

"Principala atractie a tinerilor este viziunea pe care astfel de companii o au vizavi de pepiniera pe care o formeaza. Ele ofera o paleta mare de oportunitati pentru categoriile de entry level, si-au creat brandul de angajator prin participari frecvente la targuri de joburi si au format ideea de companie care ia tinerii de cand au terminat facultatea si pe care ii tin pana isi formeaza o cariera", sustine Alexandra Urseanu, business development manager in cadrul companiei de consultanta in resurse umane Hart Human Resource Consulting.

Cu alte cuvinte, "scoala" pe care o ofera aceste companii, programele de training si dezvoltare oferite angajatilor si posibilitatea de promovare rapida, dar si siguranta locurilor de munca i-au determinat pe tineri sa le pozitioneze in topul celor mai buni angajatori de pe piata locala.

Citeste continuarea in Ziarul Financiar