La targul Angajatori de Top, care va avea loc pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului, participantii pot aplica pentru unul din cele peste 1.600 de joburi vacante, pot participa la studii de caz, seminare de cariera, workshopuri si prezentari.

Avantajul seminarelor si a workshopurilor de cariera este ca ofera tinerilor profesionisti posibilitatea de a intra in dialog cu oameni de business din cadrul companiei, reprezentanti ai departamentului de resurse umane sau chiar manageri.

Companii precum Dacia Groupe Renault, JTI, Accenture, Renault Technologie Romanie, HP, BRD Groupe Societe Generale, Dell Services, Adobe Romania, Baker Tilly Klitou, 1&1 Internet Development, Genpact si WNS, sunt o parte dintre organizatiile care vor sustine cele 17 seminare si workshopuri.

Totodata, in cadrul evenimentului vor fi lansate in premiera campanii de recrutare, programe de internship, management trainee si evenimente de tipul „zilele portilor deschise”.

Potrivit organizatorilor, cele mai multe sanse de angajare le au cei care au studii sau experienta in domenii precum IT si telecomunicatii, contabilitate, finante si banci, client service, vanzari sau inginerie.

O mare parte dintre angajatorii prezenti in cadrul evenimentului recruteaza candidati care cunosc mai multe limbi straine. Pe langa limba engleza, cele mai cautate limbi straine sunt germana, franceza, italiana, spaniola, maghiara si olandeza.

Lista limbilor straine cautate de angajatori mai include greaca, turca, poloneza, rusa, ceha, slovaca, araba, norvegiana si portugheza. Cunoasterea uneia dintre aceste limbi straine creste sansele unui candidat, acest aspect avand prioritate in fata cunostinteleor de specialitate.

Targul va fi deschis vineri, 22 octombrie, in intervalul orar 10.00-18.00 si sambata, 23 octombrie, intre 10.00 si17.00.

Mai multe detalii despre companiile participante gasesti si pe www.hipo.ro