Jeff McGee, de 37 de ani, livreaza remorci pentru camioane si castiga 160.000 de dolari pe an. Desi initial se pregatise pentru a deveni medic, nu si-a gasit loc de munca pentru specializarea sa si s-a angajat ca sofer de camion. Dar pentru ca era suprasolicitat si nu dormea cu noptile a aplicat pentru jobul actual, unde castiga de trei ori mau mult decat inainte.

Eliza Kendall, de 54 de ani, are propria afacere de toalete portabile de lux, din care castiga pana la 120.000 de dolari pe an. Si-a inceput cariera ca organizatoare de evenimente pentru o serie de companii de top, pana cand a vazut un anunt de vanzare a unei afaceri cu toalete portabile.

A inceput cu sase toalete, pe care le-a vandut intr-o zona instarita a orasului, si astfel a inteles importanta luxului intr-o astfel de afacere, oricat de bizar ar parea. Toaletele pe care le vinde sunt dotate cu odorizante, lumini care creeaza atmosfera, chiar si balsam de buze sau lotiune de corp.

John Williams, de 31 de ani, este consultant in dezvoltare personala si castiga 108.000 dolari pe an. A inceput prin a lucra ca profesor, apoi ca si consilier de cariera in licee, dar facea si terapie psihologica, asa ca trecerea la meseria de consultant in dezvoltare personala nu a fost dificila.

Initial acorda consultanata online, apoi a inceput sa se intalneasca cu clientii in cafenele, pentru a nu cheltui bani cu inchirierea unui sediu. O sedinta de 50 de minute costa 135 de dolari, astfel ca a ajuns sa castige anual peste 100.000 de dolari, comparativ cu 36.500 de dolari pe care ii castiga la inceput de cariera, ca profesor.

Steve Brangle, de 51 de ani, filmeaza evenimente private sau sportive si castiga pana la 150.000 de dolari. Totul a plecat de la pasiunea lui pentru sport, dar si pentru ca a urmat un curs de radio si de TV.  A vrut sa se angajeze in radio, dar a reusit in televiziune, unde si-a facut ucenicia de cameraman. Dupa o perioada, s-a lansat ca freelancer si filmeaza meciuri de baschet, atat de la colegiu cat si din NBA, dar si evenimente private.

Derek Teed are 25 de ani, este conductor de tren si castiga mai mult de 100.000 de dolari pe an. A absolvit Universitatea din Michigan si a fost doi ani in Irak, pe post de medic. Spune de spre el ca este obisnuit cu viata grea si ca uneori ajunge sa lucreze si 12 ore pe zi.