Asta s-a intamplat vineri la Aviva Investors, din Londra, unde mai mult de 1.300 de angajati au primit un mail de la departamentul de HR prin care li se cerea sa predea toate echipamentele primte de la firma si, la plecare, sa lase si catela de acces in cladire, scrie The Telegraph.

De asemenea, mailul amintea angajatilor ca nu trebuie sa divulge niciunul din sercretele companiei, dupa plecare.

Trebuie sa va aduc aminte de obligatiile contractuale fata de companie, respectiv pastrarea confidentialitatii asupra datelor legate de operatiunile si clientii Aviva Investors”, scria in mail.

Ca o consolare, anuntul se incheia cu: “Am dori sa profitaam de aceasta oportunitate sa va multumim sis a va dorim numai bine in viitor”.

O tacere mormantala s-a asternut peste intreaga cladire de birouri din centrul Londrei, odata cu citirea mailului intern care trebuia sa ajunga la o singura persoana, dar care, din greseala, fusese distribuit intregii liste cu angajati.

Cateva minute mai tarziu, echipa a rasuflat usurata, dupa primirea unui al doilea mail de la HR in care li se cerea scuze angajatilor pentru greseala facuta.

Mailul a venit la doar doua zile dupa ce seful executiv al Aviva, Andrew Moss, a anuntat o reorganizare a companiei, inclusiv al diviziei Aviva Investors, plan care implica si concedieri.