De exemplu BNR cauta doi experti in Directia de Comunicare, la serviciile de educatie financiara si de publicatii electronice si website.

Conditiile de inscriere la concurs sunt studii superioare in Filologie sau Litere, terminate cu o medie la licenta de minimum 8, precum si experienta profesionala de minimum patru ani in invatamantul preuniversitar si gradul didactic I, precum si experienta in domeniul comunicarii si relatiilor publice sau al managementului de proiect.

Candidatii trebuie, de asemenea, sa aiba cunostinte de folosire a calculatorului in MS Office, MS Project, Primavera Project Planner, Corel Draw, Adobe Photoshop, precum si sa stie limba engleza sau a altei limbi de circulatie international.

Cei care vor sa participle la concurs nu trebuie sa aiba angajati in banca sotul/sotia, parintii, copiii, fratii/surorilesau alte rude pana la gradul II inclusive si sa nu fi participat la mai mult de trei concursuri in BNR (centrala sau sucursale) pe un post care presupune aceeasi activitate.

Pentru postul de expert inginer constructor sau architect la Directia de Achizitii, candidatii trebuie sa aiba studii superioare tehnice absolvite cu examen de licenta, specializarea constructii, minimum cinci ani de experienta intr-o societate de constructii sis a cunoasca limba engleza.

Vezi AICI mai multe detalii despre inscrierea la concurs si despre etapele concursului!