"Vom continua si in acest an sa angajam personal in acelasi ritm ca in ultimii ani, respectiv 600 de persoane. Cresterea numarului de angajati se face in linie cu evolutia organica a companiei la nivel mondial, luandu-se in calcul, de asemenea, si noile achizitii ale HP", a spus Weigl, citat de Mediafax.

GeBOC Bucuresti asigura suport in realizarea obiectivelor de afaceri derulate de HP si partenerii din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

Pentru a beneficia de o eficienta crescuta, activitatea GeBOC este structurata pentru a oferi suport pentru unitatile de business, respectiv Imaging and Printing Group, Personal Systems Group, Enterprise Business, Financial Services, conform profilului organizational al companiei HP.

GeBOC a finalizat un proiect prin Programul Operational Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane 2007-2013 pentru perfectionarea angajatilor in utilizarea unei limbi straine, in valoare de 320.000 euro. Programul a prevazut participarea la cursuri pentru certificarea intr-una din limbile franceza, italiana, spaniola, portugheza, germana si olandeza.

Centrul GeBOC deruleaza activitati de relationare cu clientul sau cu partenerii, activitati administrative si logistice, activitati de suport creditare si colectare a debitelor si activitati de suport a vanzarilor in 25 de limbi.

BMW recruteaza 2.000 de oameni. Vezi cum poti sa te angajezi si tu!

REPORTAJ VIDEO Cum e sa lucrezi la Microsoft: ce spun angajatii lui Bill Gates din Romania