Cele mai multe sanse de angajare in aceasta toamna le au cei care au studii sau experienta in domeniul vanzarilor, companiile scotand la concurs peste 4.000 de locuri de munca in acest domeniu.

Specializarile cele mai cerute sunt cele de reprezentant de vanzari, manager de vanzari, director comercial sau account manager.

Domeniul IT este, de asemenea, foarte bine reprezentat in ceea ce priveste oferta de locuri de munca disponibile, peste 2.200 de specialisti avand posibilitatea sa se angajeze ca specialist SAP, software developer sau dezvoltator PHP.

Cum te feresti de somaj. 10 joburi care merg bine chiar si in vremuri de criza

In domeniul serviciilor cu clientii sunt disponibile 1.700 de locuri de munca vacante, urmat de marketing – 1.300 de posturi, si inginerie – 1.100 de posturi.

Potrivit site-ului de recrutare, joburile pentru care se ofera salarii mai mari de 1.500 de euro pe luna sunt cele de consultant SAP, medici specialisti, director regional de vanzari sau director economic.

In ceea ce priveste zonele din tara in care companiile ofera cele mai multe locuri de munca, Bucurestiul se detaseaza, cu peste 9.000 de joburi disponibile, adica aproape doua treimi din oferta. Capitala este urmata de Timisoara (peste 3.100 posturi), Cluj-Napoca (peste 3.000 posturi), Brasov (peste 2.800 de posturi) si Iasi (peste 2.500 posturi).

Imigranti ilegali in propria tara. Povestea Muntelui Dragonului Albastru: localitatea care nu exista pe harta lumii