In prezent, cele mai multe anunturi de angajare a publicat grupul auto Continental, pentru 58 de pozitii disponible, pentru posturi de ingineri de hardware engineer, software developer sau inginer de design.

Locul doi este ocupat de Hella Romania si Oracle, ambele cu cate 57 de anunturi postate. Dezvoltatorul si producatorul de componente electrice pentru industria auto, Hella, are in vizor in principal candidatii cu pregatire in IT si vanzari, iar principalele orase pentru care se recruteaza sunt Timisoara, Lugoj si Arad.

La randul sau, Oracle Romania angajeaza pe pozitii precum customer reference specialist, inginer de software si administrator de baze de date, iar recrutarile se fac in Bucuresti.

Pe locul trei, cu 50 de anunturi de angajare, se afla Banca Comerciala Romana, care cauta, printre altele, consilier clienti, director executiv si operatori ghiseu bancar in peste 10 orase din tara, printre care Bucuresti, Constanta si Brasov.

Ultimele pozitii in topul cinci ai celor mai mari angajatori la inceputul lui septembrie 2012 sunt ocupate de Emerson Romania, cu 33 de anunturi si Genpact, ce recruteaza pentru 31 de pozitii, printre care training manager si contabil.

Conform unui sondaj recent derulat de BestJobs, pana la finalul anului companiilor vor recruta in special in domeniile IT/telecom, inginerie si finante.