Cele 350 de persoane pe care le cauta Carrefour vor fi angajate Mega Mall, noul centru comercial care urmeaza sa se deschida in Bucuresti, pe Bulevardul Pierre de Coubertin, pe locul fostei Electroaparataj.

Lantul francez de retail vrea sa angajeze casieri, lucratori comerciali, brutari, patiseri, cofetari, macelari, operatori vanzari produse proaspete, operatori supraveghere video, operatori receptie marfa sau lucrartori deco.

Cei interesati pentru obtinerea unui job isi pot trimite CV-urile la www.carrefour.ro/cariere si pot obtine detalii suplimentare la numarul de telefon 0800.0800.04, gratuit in retelele Telekom, Orange si Vodafone. Programarea telefonica pentru interviu este obligatorie.

Interviurile de angajare se vor desfasura in zilele de 21, 22, 23 si 24 ianuarie, la desiul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, B-dul Octavian Goga nr.2, intrarea E.


 
Proiectul Mega Mall, cu o suprafata utila de 70.000 de metri patrati, situat pe pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, in apropriere de Soseaua Iancului si Soseaua Pantelimon, a fost demarat in 2012 de dezvoltatorul austriac Real 4 You.

Ulterior, fondul sud-african New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca in ultimii ani, a preluat 70% din proiectul care va fi finalizat la jumatate acestui an.

Operatorul de hipermarketuri Carrefour si cei de electrocasnice Flanco si Altex, precum si operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, sau retaileri de moda precum C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat inca de la inceput spatii in Mega Mall.