"Cele mai multe angajari vor avea loc la Iasi, unde compania va desfasura in perioada 24-28 ianuarie si primul eveniment de recrutare organizat in acest an. De asemenea, la nivel national, compania a efectuat deja in primele doua saptamani ale anului 2012 aproximativ 50 de angajari", se arata intr-un comunicat al companiei.

Printre cei mai cautati IT-isti se numara dezvoltatori Java si .Net, testeri software, project manageri si business analisti.

In acelasi timp, pentru centrele de dezvoltare din Cluj-Napoca si Bucuresti sunt cautate profile cum ar fi arhitecti software, specialisti Business Inteligence, ingineri de suport, analisti service desk sau 3rd line consultants pe tehnologii Microsoft si Unix & Networking.

Dintre cele 250 de angajari anuntate pentru prima jumatate a acestui an, aproximativ 180 sunt pozitii deschise la Iasi, unde compania are in prezent peste 130 de angajati.

La Cluj-Napoca, unde se afla cel mai mare centru de dezvoltare al companiei din Romania, cu peste 190 de angajati, vor fi recrutati alti 35 de specialisti IT in primele 6 luni din acest an.

In centrul regional de coordonare si consultanta din Bucuresti, compania isi va extinde echipa de la 10 la 50 de persoane.

La inceputul acestui an, Endava Romania numara aproximativ 340 de angajati la nivel national, cu 33% mai mult decat in ianuarie 2011. Pentru intreg anul 2012, compania estimeaza o dublare a numarului de angajati din Romania, la peste 750 de persoane.

Endava este o companie privata de servicii IT infiintata in 2000, care are opt sedii in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova si o cifra anuala de afaceri de peste 29 milioane de lire serline (34 de milioane de euro).

Endava livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din Marea Britanie si Statele Unite, de la banci de retail, companii de carduri de credit si companii din domeniul telecom, la trusturi media.