Pozitiile deschise sunt pentri interni in sase din echipele companiei: Software Development, Web&Mobile Platforms, Targeting Search&Listing, Comercial Platform, Finance si HR.

“Noutatea acestei editii vine din deschiderea rolurilor din Web&Mobile si Targeting, Search&Listing, doua zone provocatoare si din ce in ce mai importante in experienta de cumparare a clientilor eMAG. Aflat la cea de-a treia editie, eMAG Talent Internship se adreseaza studentilor si absolventilor cu competente tehnice, economice si umaniste, din Bucuresti, Craiova si Iasi”, informeaza retaiulerul, intr-un comunicat.

Inscrierile se desfasoara in intervalul 16 mai - 3 iunie 2016, iar perioada de internship va avea loc in lunile iulie si august. Toate posturile de internship vor fi platite pe intreaga durata a programului, iar la final cei mai performanti dintre participanti pot fi angajati in cadrul eMAG.

 „Invitam si anul acesta studentii si absolventii de facultate sa traiasca experienta eMAG, direct din culise, in cadrul programului eMAG Talent Internship. Am ajuns la cea de-a treia editie deja si ne bucuram ca de la an la an aducem in echipa noastra generatii noi de tineri curiosi si intr-o permanenta cautare de idei out-of-the-box. Anul trecut, peste 2.600 de studenti au aplicat in programul nostru. Noii interni vor fi mentorati pe parcursul intregului program de specialisti din companie. Pe langa suportul pe care il vor primi de la acestia, internii vor fi implicati si in programe de invatare, care le vor sutine dezvoltarea si integrarea in cultura si echipele eMAG”, a declarat Cristina Solea, manager de recrutare eMAG.

Pentru Bucuresti, eMAG deschide 17 pozitii in sase arii de business. Tinerii care se inscriu in programul de internship din Craiova si Iasi vor lucra in cadrul centrelor de dezvoltare software din cele doua orase.

Aplicantii pentru una din cele 20 de pozitii deschise se pot inscrie accesand linkul cariere.emag.ro, pana la data de 3 iunie 2016. Dupa perioada de inscriere, aplicantii vor intra intr-un proces interactiv de selectie pe parcursul lunii iunie.

Fondat in 2001 de antreprenori romani, eMAG este un pionier al pietei de comert online din Romania si a devenit un lider regional, cu prezenta in Bulgaria, Ungaria si Polonia. De 15 ani investeste constant in servicii care ajuta clientii sa salveze timp si bani, servicii care au in spate tehnologii dezvoltate in Romania.