Compania vrea sa angajeze studenti in an terminal al studiilor universitare si de masterat sau proaspat absolventi din domeniul economic, dar si tehnic.

Procesul de recrutare se desfasoare pe parcursul a trei luni.  

"Dorim sa identificam si sa aducem alaturi de noi pe cei mai talentati si ambitiosi tineri care parasesc bancile universitatilor anul acesta. Iar atunci cand alegi dintre cei mai buni, diferenta o face de cele mai multe ori, nu nivelul de cunostinte si abilitati care este relativ acelasi, ci atitudinea fata de viata in general, motivatia pentru care si-au ales aceasta profesie si viitorul la care ei aspira", a declarat Andreea Mihnea, director Resurse Umane, EY Romania.  

Candidatii pot aplica online, la http://www.ey.com/GL/en/Careers.  

"In cadrul procesului de selectie, candidatii vor putea cunoaste indeaproape compania EY Romania. Este important pentru noi ca ei sa inteleaga valorile noastre, modul in care facem lucrurile, cultura noastra organizationala, astfel incat integrarea sa fie cat mai usoara, iar asteptarile sa fie stabilite de comun acord. Scopul nostru in tot acest proces de recrutare este sa ne asiguram ca aducem alaturi de noi acei tineri care sunt, nu doar foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic, ci sunt in acelasi timp si entuziasti in a imbratisa aceasta cariera", a precizat Andreea Mihnea.  

Cei 80 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2016, cand se vor alatura celor peste 650 angajati care fac parte din echipa EY, in cinci birouri din tara si din Republica Moldova.  

EY are 212.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 28,7 miliarde de dolari in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2015.