Compania are deja peste 5.000 de angajaţi şi colaboratori, reprezentată de curieri şi personal în hub-urile şi depozitele din întreaga ţară.

Posturile sunt deschise în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, în toate localităţile în care se află depozite Urgent Cargus.

Cele mai multe poziţii de curieri şi sortatori sunt deschise în oraşele Bucureşti, Braşov, Timişoara, Arad, Oradea, Sibiu, Cluj, Iaşi, Constanţa, mai exact, peste 700.

Numărul mare de angajări vine în contextul în care volumele companiei au înregistrat creşteri de peste 33% în perioadele de pandemie şi izolare (aprilie iunie 2020 vs. aprilie-iunie 2019).

Citește și: Afacerea care a dat cea mai mare lovitură din istoria sa în plină pandemie. A angajat sute de mii de persoane în ultimele luni

De asemenea, compania se pregăteşte pentru Black Friday, cea mai mare campanie de discounting organizată în România, care promite să fie şi anul acesta un vârf atât pentru retaileri, cât şi pentru serviciile de curierat.

"Contextul recent a produs schimbări semnificative în ceea ce priveşte dimensiunea şi structura volumelor gestionate de Urgent Cargus, incertitudinea generată de contextul COVID-19 determinând consumatorii să se concentreze pe cumpărăturile online. Ne apropiem cu paşi repezi de vârful anual generat de volumele înregistrate de companiile de curierat, motiv pentru care continuăm să investim în eficientizarea proceselor operaţionale şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor prin consolidarea echipei", a declarat Diana Gheorghe, director de Operaţiuni la Urgent Cargus.

Urgent Cargus estimează că anul acesta numărul comenzilor şi livrărilor generate de Black Friday va depăşi cu peste 65% volumele transportate într-o lună obişnuită de activitate în contextul actual şi cu peste 35% rezultatele înregistrate în urma campaniei de anul trecut.