Potrivit site-ului franco-jobs.com, francezii cauta romani pe care sa-i angajeze in constructii, agricultura, in industria agroalimentara, dar si medici si asistente medicale.

De exemplu, daca ai o experienta cuprinsa intre 1 si 5 ani in constructii, iti poti gasi job in acest domeniu in firmele de profil din Franta.
Poti aplica AICI!

Tot in constructii, francezii angajeaza sarpantieri, care sa se ocupe de montarea sarpantelor metalice pe santier.

Solicitantii trebuie sa aiba o experienta de minimum cinci ani in domeniu, precum si cunostinte in citirea planurilor de constructive. Experienta intr-o pozitie similara in strainatate prezinta un avantaj.

Salariul oferite este de 1.540 de euro brut pe luna, iar masa costa 8,5 euro pe zi. Poti aplica AICI!

De asemenea, angajatorii francezi mai cauta si zidari si zugravi care sa aiba cunostinte solide in montarea faiantei si a gresiei, in zugravit, zidit si tencuit si in finisaje interioare si exterioare.

Interviul va fi sustinut in orasul Buzau. Detinerea unui atestat in domeniu constituie un avantaj. Salariul este cuprins intre 1.000 si 1.100 de euro, iar angajatorul ofera cazare si asigurare medicala. Poti aplica AICI!

Mai multe fabrici de carne angajeaza macelari pentru taiere, transare si dezosare, pentru salarii de 1.000-1.100 de euro pe luna.

Doritorii trebuia sa aiba o calificare in domeniu, experianta pe o pozitie similara si sa nu fi avut antecedente penale. Este de preferat cunoasterea limbii romane. Poti aplica AICI!

Femeile se pot angaja ca menajere in Franta, atat in locuinte personale, cat si in cladiri de birouri.
Menajera se ocupa in principal de curatenie, calcat, preparat si servit masa, precum si de cumparaturile zilnice.

De aceasta data, cunoasterea limbii franceze este obligatorie, iar varsta maxima trebuia sa fie 35 de ani. Salariul va fi de 1.000 de euro net pe luna, iar angajatorul ofera cazarea si masa. Poti aplica AICI!

O alta companie franceza cauta tehnicieni pentru montarea de ascensoare pe un santier de cladiri din Franta. Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana cu experienta de lucru in toate etapele de montaj al ascensoarelor si care are cunostinte de limba franceza la nivel conversational.

Cei care vor sa se angajeze pe aceste posturi trebuie sa aiba studii in domeniul tehnic (mecanica, electromecanica, electrotehnica, instalatii electrice) si cunostinte de electricitate, precum si despre despre caracteristicile tehnice ale ascensoarelor;

Salariul este de 1.200 de euro pe luna, la care se adauga cazarea si asigurare medicala. Poti aplica AICI!

Ca majoritatea tarilor din vestul Europei, Franta cauta, de asemenea, medici si personal medical. Reprezentantii spitalelor din Franta organizeaza in 17 iunie o selectie de medici la Cluj Napoca, cu urmatoarele specializari: anestezie, medicina muncii, radiologie, gastroenterologie, cardiologie, neurologie si pediatrie.

Angajarile se fac in spitale de stat, iar salariul ajunge la 3.900 de euro, la care se adauga garzile. Contractul de munca se semneaza pe perioada nedeterminata.

Solicitantii trebuie sa cunoasca limba franceza la nivel mediu, sa aiba diploma de specialist, certificate de conformitate si scrisoare de intentie. Detalii despre selectie gasesti AICI!