Potrivit anuntului, in cursul celor doua luni, peste 170 de tineri vor avea posibilitatea sa activeze in administratia centrala, aplicand cunostintele dobandite in cursul programelor academice si avand posibilitatea de a contribui cu propuneri in vederea imbunatatirii actului de guvernare.

Pentru a fi admisi in cadrul programului, candidatii trebuie sa indeplineasca, in acelasi timp, urmatoarele criterii: sa fie cetateni romani, sa aiba cel mult 24 de ani la momentul debutului programului (15 iulie 2014), sa fie studenti sau tineri absolventi ai programelor universitare de licenta, sa cunoasca bine cel putin o limba straina de circulatie internationala si sa aiba cunostinte de baza in domeniul IT.

Programul a fost lansat in data de 16 martie, termenul limita pentru inscriere fiind 31 mai (click AICI pentru formularul de inscriere). In data de 10 iunie candidatii care au ramas in cursa vor fi anuntati, urmand ca in perioada 11-30 iunie acestia sa sustina un test scris si interviuri. Pe 7 iulie vor fi anuntati castigatorii, iar pe 15 iulie va debuta programul de internship, care se va termina pe 15 septembrie.

Mai multe detalii decpre programul guvernamental gasiti AICI.