Pentru ca celor care sunt interesati de un loc de munca intr-unul din magazinele H&M din Romania sa le fie mai usor, compania a creat un site special pentru asta.

Desi campania de recrutare a inceput in vara, retailerul a postat pe site anunturi, valabile pana pe 30 noiembrie, pentru patru tipuri de pozitii: asistent de vanzari, manager de departament, responsabil visual merchadising si manager de magazin.

Exista, de asemenea, si pozitii part time pentru studenti sau pentru cei care nu vor sa lucreze cu norma intreaga.

Pentru pozitia de manager de departament, de exemplu, trebuie sa fii capabil sa lucrezi sub stres, sa-ti stabilesti obiective clare si sa le urmaresti. Este un job in ritm alert care presupune crearea strategiei de vanzari, sa te ocupi de prezentarile de marfa, elaborarea bugetelor, dar si de administrarea resurselor umane.

Afla mai multe detalii de AICI!

Ca Visual Merchadiser trebuie sa fii creativ si sa te pricepi la asortarea articolelor de imbracaminte. Vei lucra cu managerul de departament si cu echipa de vanzari pentru a transpune prioritatile saptamanale si promotiile in actiuni concrete in magazine si vei verifica cifrele de vanzari. Este o munca permanenta, pentru ca sosesc constant transporturi noi de articole si trebuie facute rearanjari, prezentari, completari.

Poti aplica online AICI!

Pentru o functie de manager de magazin trebuie sa ai aptitudini de lider si sa te pricepi la afaceri. Din aceasta pozitie vei stabili, monitoriza si urmari obiectivele, planurile si bugetele de vanzari.

Iti poti depune CV-ul AICI!

Daca esti student si vrei sa te angajezi part-time la H&M, acesta este primul pas catre un job cu norma intreaga sau catre o cariera internationala. Compania iti poate oferi un program flexibil si este interesata de persoane dinamice si responsabile.

Care sunt conditiile pentru angajare?

- Trebuie sa ai cel putin 18 ani ca sa candidezi pentru un post;
- Citeste descrierea completa a jobului care te intereseaza inainte sa candidezi, ca sa fii sigur ca intelegi si indeplinesti cerintele;
- Fa-ti documentarea despre companie, inainte de a trimite CV-ul, pentru a fi sigur ca este ceea ce vrei;
- Anexeaza intotdeauna un CV si o scrisoare de intentie cand candidezi pentru un job, pentru ca angajatorul sa-si faca o imagine completa a aptitudinilor tale;
- Pe baza aptitudinilor si a experientei tale, ti se poate solicita un interviu pentru un alt post decat cel vizat;
- Fii pregatit sa lucrezi intr-un mediu de lucru dinamic, dar si solicitant din punct de vedere fizic.

Retailerul de imbracaminte H&M a anuntat, in iunie, ca va intra pe piata romaneasca la inceputul anului viitor, urmand sa deschida magazine in Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Plaza Romania, AFI Cotroceni si Unirea Shopping Center.

In prezent, H&M are in jur de 2.000 de magazine, in 37 de tari, in care lucreaza 76.000 de angajati.