La actuala ediţie a târgului de carieră o singură companie va avea nu mai puţin de peste 400 de joburi deschise, un record în domeniu.

"Ediţia din această primăvară le propune candidaţilor rolul de turişti în 'Oraşul joburilor', acesta fiind mesajul principal al evenimentului. Angajatori de Top Bucureşti reuneşte companii de top, angajatori care activează în domenii foarte variate, de la IT&C, inginerie, financiar-bancar, până la marketing & comunicare, FMCG, BPO, retail, Audit & Consultanţă. Pe 5 şi 6 aprilie, candidaţii pot vizita standurile companiilor, 130 de angajatori pe harta obiectivelor turistice, şi pot aplica la peste 6.000 de joburi, programe de internship sau management trainee", menţionează Catalyst Solutions.

De asemenea, timp de două zile vor fi organizate zeci de SkillShop-uri şi conferinţe utile în dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor candidaţilor. Aceştia vor putea afla cum se desfăşoară un proces de selecţie, tips and tricks despre cum să se comporte la interviu şi cum să identifice job-ul care li se potriveşte.

Evenimentul TechTalks se adresează celor care vor să fie la curent cu ultimele tendinţe din: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare, să înveţe din cele mai interactive studii de caz de pe piaţa locală şi internaţională din industria IT&C şi să interacţioneze cu specialişti în dezvoltare software, AI, IOT, mobile applications, telecom, embedded software sau cloud.

"La standurile companiilor pot interacţiona cu specialişti în recrutare care le vor oferi informaţii utile cu privire la cum poate evolua cariera lor şi cum pot face trecerea de la turist, la 'locuitor cu acte în regulă' în cadrul companiei respective", susţin organizatorii.

Cei care vor să participe la Angajatori de Top Bucureşti trebuie să se înscrie la secţiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro, să completeze CV-ul în proporţie de 50% şi să îl descarce în format BarCode.

Din perspectiva companiilor, în pregătirea pentru participarea la Angajatori de TOP, candidaţii ar trebui să aibă în vedere următoarele trei aspecte: să identifice ce îşi doresc cu adevărat, să facă un research despre companiile de care sunt interesaţi, să se pregătească pentru interacţiunea cu angajatorii, se precizează în comunicatul companiei de recrutare.

Printre angajatorii care pot fi întâlniţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului sunt: Adecco, Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, BCR, Bitdefender, BRD - Groupe Société Générale, British American Tobacco, Groupe Renault România, HP Inc, JTI România, Kaufland România, KMG International - Rompetrol, Lidl România, London Stock Exchange Group, Michelin România, Nestle, Oracle, Orange România, Raiffeisen Bank şi mulţi alţii.

Târgul Angajatori de Top va fi deschis vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10:00 - 17:00, la Sala Palatului din București.

Catalyst Solutions este o companie românească de consultanţă în resurse umane, specializată în soluţii de recrutare şi employer branding cu peste 13 ani de experienţă.