Pentru a facilita accesul la oportunitatile de cariera candidatilor care nu au reusit sa participe la eveniment, angajatorii prezenti in cele doua zile vor pune, in urmatoarea perioada, la dispozitia candidatilor pozitiile deschise pe portalul www.hipo.ro, au anuntat organizatorii.

Candidatii pot putea aplica atat pentru pozitiile adresate specialistilor cu experienta, dar si pentru joburile adresate persoanelor entry-level.

Tot pe portal vor fi disponibile in perioada urmatoare o serie de programe de internship care au fost lansate in premiera la Angajatori de Top.

La editia din aceasta toamna a targului au participat peste 15.000 de candidati care au aplicat pentru cele 3.000 de joburi puse la dispozitie de cele 90 de multinationale participante.

La eveniment au participat companii din domenii precum IT&C, outsourcing, bunuri de larg consum, financiar-bancar, inginerie, retail, audit si consultanta. Printre companiile prezente se numara: Intel, Microsoft, Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics Romania, Ursus Breweries, Bearing Point, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, IBM, Dell, BCR, BRD - Groupe Société Générale, Bitdefender, Ubisoft, Cegeka, Stefanini, Freescale, Oracle, TeamNet Collaborate, Endava, Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Grup Renault Romania, Adrem Invest, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, JTI, L’Oreal Romania, British American Tabaco, McDonald's Romania, Ernst&Young si Lidl.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru recrutarea de tinere talente cu potential si dorinta de a-si dezvolta o cariera intr-o companie de top.