Editia din acest an are loc vineri si sambata, la Sala Palatului din Bucuresti, iar organizatorii mizeaza pe participarea a peste 10.000 de vizitatori, studenti si proaspat absolventi, dar si profesionisti cu peste 3 ani de experienta, care pot interactiona cu reprezentantii celor 100 de companii participante.

Acestea au planuri de recrutare in domenii de activitate precum: IT&C, Servicii si BPO, Financiar-Bancar, FMCG, Retail, Inginerie si Automotive, Turism, Juridic, Management - Consultanta, Marketing, PR, Productie, Resurse Umane, Vanzari, iar cei interesati au posibilitatea sa aplice la 5.000 de joburi si oportunitati de cariera.

Numai pentru candidatii juniori sunt deschise 450 de pozitii in cadrul programelor de internship&trainee si stagiilor de practica.

Cele mai multe dintre companiile participante la targ fac angajari in Bucuresti, dar exista oferte si pentru Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Arad (7%), Ploiesti, Sibiu sau Targu-Mures.

Salariile pe care le ofera angajatorii pentru pozitiile scoase la concurs sunt cuprinse intre 300 si 1.500 de euro, plus o serie de beneficii non-salariale.

In acelasi timp, vizitatorii targului vor avea posibilitatea sa participe la cele peste 20 de SkillShop-uri utile pentru dezvoltarea personala si profesionala destinate profesionistilor, absolventilor si studentilor. Sesiunile din aceasta toamna sunt concentrate pe trei directii: dezvoltarea abilitatilor si competentelor, dezvoltarea carierei si lansarea programelor de internship/trainee.

Organizatorii recomanda vizitatorilor sa descarce CV-ul Barcode pe care il pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro, iar cu un singur CV pot aplica la toate joburile deschide de companiile prezente.

Accesul la Angajatori de Top Bucuresti este gratuit in baza CV-ului Barcode descarcat pe www.hipo.ro si va fi permis vineri, 14 octombrie, in intervalul 10.00 - 18.00, si sambata, 15 octombrie, in intervalul 10.00 - 17.00, la Sala Palatului din Bucuresti.