Cele sase posturi disponibile in prezent sunt: Advertising Traffic Manager, Cars Category Manager, HR Manager Romania, Real Estate Category Manager, Real Estate Sales Consultant, Senior Marketing Specialist, a anuntat compania.  

"Cautam colegi cu o foarte buna intelegere a mediului digital si, in mod special, a pietei de anunturi si comert electronic. Bineinteles, expertiza in domenii precum imobiliare si auto reprezinta o componenta importanta. Departamentele pe care le extindem sunt marketing si comunicare, vanzari si resurse umane. Iar cum platforma Olx.ro este in continua dezvoltare, in departamentul de Customer Support ne improspatam constant fortele cu oameni pe cat de orientati spre solutii, pe atat de empatici si dornici sa ii ajute pe cei care folosesc serviciile noastre", a spus Aida Ionescu, manager marketing Olx.ro, potrivit Agerpres.

Aplicatiile pot fi trimise pana la finalul anului, prin accesarea site-ului www.joinolx.com.  

Olx.ro este cea mai importanta platforma de anunturi online din Romania, cu peste 4,2 milioane de oferte active si mai mult de 10 milioane de vizitatori unici in fiecare luna.