De exemplu, lantul de supermarketuri Real o scos la concurs mai multe zeci de joburi in mai multe locatii din tara, cele mai multe dintre ele fiind pentru directori de magazine, sefi de raion, casieri, brutari, macelasi sau vanzatori.

Pentru pozitia de director de magazin, retailerul cauta oameni care sa maximizeze profitului si sa consolideze imaginea brandului in piata.

Candidatii pentru acest post trebuie sa aiba studii superioare, preferabil in domeniile economic sau administrarea afacerilor, sa aiba experienta in retail, in retele de magazine hypermarket, sa fie disponibili pentru calatorii sau relocare sis a cunoasca foarte bine limba engleza.

Pentru celelalte pozitii se cer, de asemenea, studii in domeniile cerute si experienta relevant.

Oferta completa de joburi vacante o gasesti AICI.

Retailerul suedez de mobile IKEA are diponibile pozitii de contabil, contabil sef sau casier, oferta fiind valabila pana la sfarsitul lunii.

Cei care vor sa lucreze la IKEA ca si contabili trebuie sa aiba o diploma de specializare in domeniul economic, sa aiba o experienta de cel putin doi ani in contabilitate, din care cel putin un an in domeniul retailului, sa cunoasca legislatia fiscala, precum si limba engleza.

Vezi AICI toate anunturile de angajare la IKEA.

Reteaua de magazine MIC.RO, detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, isi continua politica de extindere al nivelul intregii tari si continua sa faca angfajari.

In prezent, retailerul cauta peste 50 de asistenti de vanzari si de magazine in mai multe orase din tara, un specialist in resurse umane, precum si coordonatori regionali pentru zonele Brasov, Cluj sau Bucuresti.

Cei care vor sa se angajeze pe pozitia de asistenti, trebuie sa aiba experienta relevanta de lucru in relatia directa cu clientii, experienta in comert, disponibilitate la program de lucru in ture si cunostinte minime de operare pe calculator, word si excel.

Detalii despre conditiile de angajare gasesti AICI.

Alte companii care mai fac recrutari de personal sunt Profi, OBI, LIDL sau Auchan.

In prezent, pe site-urile de recrutare sunt disponibile peste 2.500 de anunturi de angajare in retail.

Citeste si:

Au inceput recrutarile de toamna. In ce domenii salariile depasesc 1.500 de euro