Itella Information, companie specializata in procesarea facturilor companiilor, angajeaza in acest an in Bucuresti 150 de persoane pe posturi de operatori facturare si arhivare. Salariile pentru incepatori sunt intre 200 si 300 de euro.

Mercadia, firma inregistrata in Olanda si controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, va angaja pana in 2012 circa 2.000 de persoane pentru cafenelele de pariuri sportive deschise sub brandul 1x2 Bet Cafe Arena.

Mercadia va avea in Romania, la data inceperii campionatului mondial de fotbal din Africa de Sud, vineri, 40 de cafenele de pariuri sportive sub brandul 1x2 Bet Cafe Arena, dintre care jumatate vor functiona in Bucuresti.

Asta inseamna ca angajarile sunt in toi!

Firma isi propune sa deschida 400 de unitati la nivel national pana in 2012, in urma unei investitii de aproximativ 40 milioane euro, si sa aiba 2.000 de angajati, potrivit unui comunicat al firmei.

De asemenea, Patriciu face angajari si pentru magazinele mic.ro si cauta chiar si asociati!

Mai departe, Astra Vagoane Calatori va angaja 200 de oameni la fabrica din Arad in toamna, pentru demararea productiei de tramvaie.

Trecem la o alta industrie: BitDefender angajeaza 34 de oameni pentru sediile din tara, Germania si Statele Unite, in domenii precum programare sau dezvoltare de software.

Un programator entry-level are un salariu de pana la 1.000 de euro.

Pentru 2010, Danone intentioneaza sa realizeze angajari noi, in contextul in care compania va creste numarul capacitatilor de productie cu circa 10%, declarau recent oficialii producatorului de lactate! Ei insa nu au dat informatii suplimentare cu privire la numarul de posturi sau la tipul de angajat vizat.

Magazinele Beauty Market, nou lansate pe piata, fac si ele angajari. Planul companiei este ca in 2010 sa ajunga la un numar de 5-6 locatii, de la unul in prezent (saptamana viitoare, va avea doua).
 
Mai departe, pentru 2011, firma vrea sa deschida alte 5-6 magazine in Romania si probabil primele 2 magazine Beauty Market in afara tarii.
 
Oficialii companiei au declarat pentru incont.ro ca vizeaza atat crearea unei mici retele de distribuitie, cat si francizarea acestei afaceri.
 
"Angajatul nostru trebuie sa fie inteligent si serios, iar, in secundar ,sa cunoasca domeniul si o limba straina. Restul se invata", au mai spus oficialii firmei.
 
Posturile sunt in principal cele de consilier vanzari in magazin, de asemenea avem in vedere si realizarea retelei de distributie cat si gasirea inca de pe acum a persoanei care sa coordoneze si sa deschida Beauty Market in afara grantelor, respectiv in Ungaria, au continuat ei.
 
Beauty Market vinde produse cosmetice si parfumuri de firma.