Potrivit ANOFM, o companie de electronice din Barcelona angajeaza 20 de ingineri IT, pentru validare software si hardware, pentru proiectare hardware, de calitate si de software, cu o experienta de 2-7 ani in producerea si proiectarea de piese auto.

Cei care vor sa se angajeze trebuie, de asemenea, sa aiba studii superioare in inginerie electronica si trebuie sa vorbeasa fluent limba engleza.

Contractul este pe perioada nedeterminata, iar salariul anual brut se incadreaza intre 24.000 si 30.000 de euro.

Angajatorul mai ofera cazarea, masa si cheltuielile de calatorie. Oferta este valabila pana pe 31 iulie.

Detalii si date de contact gasesti AICI!

Pentru cei care vor sa se angajeze in agricultura, o companie spaniola ofera 50 de locuri de munca la o ferma, la cules si ambalat fructe si legume. 

Programul de lucru este cuprins intre 10 si 12 ore pe zi, cu o pauza de jumatate de ora la pranz, iar salariul se negociaza la interviu. Transportul Romania-Spania este suportat de angajat.

Vezi date de contact AICI!

Alte joburi in agricultura in Spania gasesti AICI!

Spania mai ofera tinerilor romani care vor sa lucreze aici si joburi in hoteluri, pentru salarii cuprinse intre 400 si 600 de euro, cu cazarea si masa gratuite.

Programul este unul de tip Work& Travel si se adreseaza studentilor sau tinerilor pana in 28 de ani care vor sa calatoreasca si sa castige bani si experienta in domeniul hotelier.

Pe langa posibilitatea de formare profesionala, tinerii care aplica pentru acest program isi pot perfectiona si cunostintele de limba spaniola.

Contractele se semneaza pentru o perioada cuprinsa intre 3 si 12 luni, cu un program de 8-10 ore pe zi si 5-6 zile pe saptamana.

Cei care vor sa se angajeze trebuie sa stie limba engleza, iar cunoasterea limbii spaniole, chiar si la nivel de incepator, constituie un avantaj.

Vezi AICI detalii despre oferta!

Alte anunturi de angajare in Spania mai gasesti AICI, AICI sau AICI!