Cluj-Napoca se afla in topul oraselor in care se fac recrutari, momentan fiind disponibile peste 3.900 de posturi, iar printre cele mai active companii se regasesc Fortech, IQuest, ISDC, Evoline, Endava si Emerson.

Pentru cei care se pot reloca, exista companii care fac angajari in domenii variate, de la IT si inginerie, pana la specialisti vanzari si consilieri financiari.

Ofertele de locuri de munca sunt in principal in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu si Arad, iar cele mai multe se adreseaza candidatilor cu experienta de 3-5 ani si cu studii superioare finalizate.

Companiile cele mai active, in functie de numarul de locuri de munca disponibile in ultimele 30 de zile, sunt Continental Corporation - Automotive Group, Oracle Romania, Huawei Tech. Investment, Orange Romania, Hella Romania, Adobe Romania sau Emerson Romania, potrivit BestJobs.

In functie de domeniul si de pozitia pentru care se recruteaza, candidatii au nevoie de diverse aptitudini si competente.

Industria auto, dar si industria grea, sunt in cautare de ingineri. Continental Corporation recruteaza in prezent noi angajati pentru Timisoara, Sibiu si Iasi, avand disponibile peste 60 de oferte.

Programatorii nu vor avea probleme in gasirea unui job, fiind momentan cei mai cautati specialisti. Oracle, Huawei, Hella, Adobe si Emerson ofera aproximativ 200 de joburi in IT, pentru candidatii care au cunostinte tehnice specizalizate si cunosc limba engleza. Companiile cauta in continuare software developeri, testeri, programatori, profesionisti cu experienta in diverse limbaje de programare sau ingineri software.

Nokia, prabusirea unui brand care nu a stiut sa-si foloseasca notorietatea in batalia telefoanelor inteligente VIDEO