Cei mai cautati specialisti sunt cei din domeniul IT, inginerii, dar si specialistii in vanzari, in domeniul financiar sau in resurse umane, arata un sondaj realizat de site-ul de recrutare BestJobs.

De asemenea, cei care cunosc limbi straine mai putin intalnite, cum ar fi turca, ceha, slovaca, portugheza au mai multe sanse de angajare.

Va prezentam mai jos un top al companiilor care fac recrutari in aceasta toamna si care este profilul candidatului cautat.

Continental

Continental Automotive Group Romania este compania cu cele mai multe anunturi de recrutare, avand 67 de pozitii deschise pe bestjobs.eu. Printre job-urile disponibile se numara pozitii precum Project Leader, Consultant SAP, C++ Software Developer, Tehnician Calitate, Inginer de Sistem sau Analist Financiar pentru sediile din Sibiu, Iasi, Timisoara sau Brasov. 

Oracle

In topul celor mai ofertante companii la momentul actual urmeaza Oracle, cu 56 anunturi active pe Bucuresti. Oferind un mediu de lucru multicultural, limba engleza este o cerinta obligatorie pentru majoritatea posturilor disponibile. Oracle ofera joburi si pentru cunoscatorii de limba italiana, germana, franceza, portugheza, ceha, turca, slovaca sau spaniola pentru posturi ca: C# Developer, Renewals Sales, Product Reference Specialist, Database Specialist, Database Consultant, Web Producer, Senior Software Developer, HR System Analyst, Collections Analyst, Payroll Business Analyst.

HELLA Romania

HELLA recruteaza in Timisoara, Craiova si Lugoj, iar joburile disponibile (44 la numar) vizeaza preponderent candidati cu experienta in IT sau inginerie. Pentru toate, limba engleza fiind obligatorie.

Honeywell

Honeywell cauta peste 40 de candidati din domeniul economic/financiar/contabil sau cu experienta in resurse umane, vanzari sau marketing, in orase ca Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara sau Lugoj.  

BRD Groupe Societe General

Domeniul bancar este reprezentat de catre BRD, acestia recrutand momentan in numeroase orase din Romania: Bucuresti, Suceava, Sighisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Bacau, Sibiu, Bistrita, Satu Mare, Oradea, Targoviste. Printre posturile disponibile (39 la numar) se numara cele de consilieri (operatiuni curente, suport remediere garantii, juridic) dar si cele manageriale (director grup retail, responsabil agentie).

Lugera – The People Republic

Lugera & Makler cauta candidati pentru pozitii vacante (39) de inginer, contabil, manager achizitii, operator CNC in orase ca Turda, Campia-Turzii, Cluj Napoca, Brasov, Arad, Bucuresti, Timisoara sau Pitesti.

Draexlmaier Romania

Cei de la Draexlmaier au nevoie de peste 36 specialisti in domenii ca: economie, contabilitate, inginerie, resurse umane pentru sediile din Brasov, Hunedoara, Pitesti si Timisoara.

Renault Romania

Grup Renault Romania are 36 de posturi disponibile in Mioveni. Posturi ca: sculer matriter, inginer programator CNC, inginer aprovizionare piese schimb, secretar tehnic, organizator procese logistice, analist cumparari, analist calitate furnizori, inginer automatizari, pilot lansari, inginer flux vehicule, office manager sau auditor calitate logistica.

Robert BOSCH

Robert Bosch recruteaza pentru sediul din Cluj software developer, process engineer, IT technician, dar si specialist recrutare sau salarizare. Printre cerintele pe partea de IT se numara: C# programming .NET, HTML, CSS, JavaScript, SQL, PL-SQL, iar limba engleza este obligatorie pentru majoritatea posturilor oferite de Bosch.

Telekom Romania

Telekom recruteaza preponderent in orase ca Brasov si Bucuresti candidati cu experienta in vanzari, telesales sau IT. Printre cerintele pe partea de IT se numara: cunostinte de SQL/PLSQL, OracleForms/Reports, Java, JavaScript, JSP.

Detalii despre aceste oferte, dar si alte anunturi de angajare, gasiti pe BestJobs.ro.