Compania cauta insotitori de zbor. Interviurile vor avea loc pe 4 si 11 februarie, incepand cu ora 9:00, la Phoenicia Grand Hotel.

"Suntem dedicati cresterii operatiunilor din Bucuresti si din Romania si ne dorim sa avem impact asupra pietei fortei de munca locale si nationale, prin crearea de locuri de munca directe si indirecte in aviatie si in domeniile conexe”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager in cadrul Wizz Air.

Cadidatii trebuie sa aiba minimum 19 ani si o inaltime de peste 165 cm (fetele) si 175 cm (baietii). De asemenea, trebuie sa fie absolventi de liceu (minimum) si sa cunoasca fluent limba engleza. Viitorul insotitor de zbor trebuie sa stie sa inoate si sa poate ajunge la baza intr-o ora in perioada de stand-by. Competentele excelente de comunicare sunt obligatorii, precum si abilitatea de a lucra in echipa.

In luna februarie, Wizz Air organizeaza interviuri si pentru alte doua baze din Romania: Cluj Napoca si Targu Mures.

Candidatii care indeplinesc cerintele pot aplica aici.

Operatorul ungar Wizz Air este prezent pe piata romaneasca de aproape opt ani. In 2012, compania aeriana low-cost a transportat peste 12 milioane de pasageri la nivel international, in crestere cu 12% fata de 2011. Traficul din si spre Romania a ajuns la 2,76 milioane pasageri, similar cu cel din 2011. Wizz Air opereaza o flota de 39 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, pe 250 de rute care asigura legatura intre 83 de destinatii din 29 de tari.