Germania ofera, prin reteau Eures, 50 de posturi de asistent medical pentru spitale, azile si institutii medicale. Persoanele interesate sa ocupe unul dintre aceste posturi trebuie sa aiba diploma de absolvire a unei scoli postliceale sau universitare de asistenti medicali, acreditata. Cunostintele de limba germana nivel de baza constituie un avantaj, dar nu sunt obligatorii pentru a fi recrutat.

Angajatorul ofera un salariu de 11,22 euro pe ora, asigurare sociala, asigurare de sanatate si un curs lingvistic in Romania, cu profesori specializati si material didactic special conceput pentru domeniul medical. Costurile cursului sunt finantat de companie, cursantul trebuind sa platasca doar cartile necesare.

In Irlanda este disponibil, conform anuntului, un post de Front End Developer & UX-UI Specialist, responsabil cu designul produselor firmei din punct de vedere al arhitecturii informatiei si interactiunii utilizator, cu creare de wireframe-uri detaliate si design vizual, a documentatiei de tipul "design rationale", cu crearea machetelor vizuale bazate pe ghidurile predefinite pentru brand/stil.

Angajatorul solicita excelente abilitati ca dezvoltator front end, experienta intre doi si patru ani in design-ul interfetelor utilizator, precum si cunoasterea limbii engleze.

Salariul oferit este de 32.000 de euro pe an pentru un program de opt ore pe zi si cinci zile pe saptamana, iar contractul este pe durata nedeterminata, incepand din 1 septembrie.

Tot in Irlanda mai este vacant un post de PHP Developer, pentru care se cer: o diploma in IT, cel putin doi ani experienta in PHP-nivel expert , MySQL Postgre SQL si Database design, precum si cunoasterea limbii engleze. Salariul oferit este de 32.000 de euro pe an.

Persoanele interesate sa lucreze in Irlanda mai au la dispozitie si un post de inginer software, la un departament de "testare si verificare". Postul presupune proiectarea si implementarea unui Test Harness pentru realizarea de teste de regresie, de integrare, de sistem si de performanta, conform specificatiilor de testare, analiza si raportarea rezultatelor obtinute, configurarea si mentinerea unui test automatizat Framework care sa lucreze cu sistemele client/server HTML sau Java.

O companie din Franta cauta 10 medici dentisti, pentru clinici situate in zone foarte accesibile transportului public. Candidatii trebuie sa fie licentiati in stomatologie si sa vorbeasca limba franceza la nivel mediu. Durata contractelor este nederminata, iar nivelul de salarizare nu este precizat.

O ferma din sud-vestul Norvegiei care produce lapte, carne de bovine, porcine si ovine angajeaza un veterinar.

Candidatii trebuie sa fie absolventi ai Facultatii de Medicina Veterinara, iar cei care au cel putin cinci ani experienta de lucru cu animale si stiu sa conduca un tractor au un avantaj in ocuparea postului. Angajatorul doreste sa lucreze cu o persoana pozitiva, onesta, precisa in munca si careia sa ii placa sa stea pentru o perioada in Norvegia.

Candidatii trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza. Pentru inceput, salariul oferit este de 24 de euro brut pe ora, iar angajatorul precizeaza ca ofera un apartament de inchiriat si acces la masina si este dispus sa achite cheltuielile de deplasare in Norvegia.

Tot in Norvegia, mai sunt vacante doua posturi de bucatar preparate indiene, pentru care se cere calificare si experienta de cinci-zece ani, iar experienta europeana in bucatarie cu specific indian constituie avantaj.

Cei interesati trebuie sa aiba si bune cunostinte de limba engleza. Salariile oferite sunt intre 31.000 si 43.000 de euro brut pe an, in functie de experienta si calificare. Angajarea se face cat mai curand posibil, contractul fiind permanent, cu norma intreaga. Angajatorul mentioneaza ca poate ajuta la gasirea locuintei si la aducerea familiei in Norvegia.

OFERTA COMPLETA DE ANGAJARE SI DATE DE CONTACT GASITI PE SITE-UL EURES.