Salariul de baza lunar (saptamana de lucru 40 ore, cinci zile lucratoare pe saptamana) este cuprins intre 505 si 724.94 euro/brut/luna, potrivit AJOFM Dolj.

Salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare pe saptamana) este cuprins intre 842,02 si 1.192,02 euro/brut/luna.  

Contractul are o durata de cel putin doua luni, incepand cu februarie - martie 2016 pana in mai - iunie 2016.

Cazarea este oferita de angajator, care ofera plata in avans a drumului pana in Portugalia, care se va deduce ulterior din primele salarii.  

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au aptitudini fizice pentru munca la camp, fara antecedente penale si care au absolvit cel putin scoala primara. Constituie avantaj experienta in munca agricola. Este de preferat ca aplicantii sa aiba cunostinte de baza de limba engleza/spaniola/portugheza, dar nu este obligatoriu.  

Persoanele cu domiciliul in judetul Dolj , care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj din Craiova pentru a fi inregistrate in baza de date.