Conform sursei citate, in Germania sunt disponibile 66 locuri de munca, dupa cum urmeaza: 50 asistenti medicali generalisti, 15 factori postali, un mecanic echipamente pneumatice si hidraulice.

De asemenea, in Republica Ceha se ofera 61 de posturi (50 pentru lucratori in productie - asamblarea aparatelor de aer conditionat, 10 lucratori in prelucrarea lemnului, un analist suport software), in Suedia 45 de posturi (20 pentru femei de serviciu, 15 pentru vopsitori auto, 10 pentru mecanici auto), in Olanda 29 de posturi (20 pentru culegatori de capsuni, cate doua pentru operator chimist, strungari si sudor, respectiv cate un post de tehnician mecanic-operator NDT, operator CNC si sudor TIG).

In Marea Britanie sunt disponibile 22 de locuri de munca, dintre care: 20 pentru ingrijitori persoane si cate unul de infirmier si asistent medical.

Prin intermediul retelei Eures Romania mai sunt disponibile posturi vacante in: Irlanda (10), Austria si Norvegia (cate 5), Spania (2), Danemarca si Franta (cate un loc de munca).

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona ofertele accesand portalul EURES national, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde consilierul EURES ii poate indruma.