In Italia sunt 280 de locuri de munca disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri si 140 pentru de asistenti medicali.

Potrivit ANOFM, angajatorii italieni au disponibile 100 de posturi de infirmier, 100 de asistent medical generalist, 40 de asistent medical si 40 de ingrijitor la domiciliu.

Angajatorii din Germania cauta sa angajeze pe 174 de persdoane, din care 50 de soferi profesionisti, 15 educatori, 18 asistenti medicali si sase fizioterapeuti.

De asemenea, firmele din Germnaia mai cauta betonisti, excavatoristi, montatori izolatii cladiri, specialisti in sisteme de canalizare, zidari, bucatari, ingineri sau electricieni.

In Marea Britanie sunt disponibile 96 de locuri de munca, cele mai multe pentru ingrjitori persoane (50), asistenti medicali (25), tamplari/dulgheri navali (10).

In Cehia sunt disponibile 70 de locuri de munca, dintre care 30 pentru sofer de autobuz, 20 pentru slefuitor, 10 pentru sudor, cinci pentru electrican auto si cinci pentru mecanic auto.

In Slovenia sunt disponibile 31 de locuri de munca, dintre care 30 pentru ambalator, unul pentru inginer proiectare dezvoltare turnuri de racire.

In Slovacia sunt vacante 24 de locuri de munca, 10 pentru dulgher, 10 pentru montator acoperisuri din tabla, doua de bucatar sef si doua chelner.

In Malta sunt vacante 20 de locuri de munca, 10 pentru mecanic de avioane si tot 10 pentru lucrator la structuri metalice pentru avioane.

In Belgia sunt oferite 14 locuri de munca, dintre care doua pentru mecanic de camion, doua pentru mecanic intretinere utilaje agricole si doua pentru programator. De asemenea, cate un post este pentru lucrator carosier, electrician de intretinere si reparatii, operator la masina de imprimat sau inscriptionat, operator macara, sudor, sofer de camion pentru gunoi, un desenator tehnic si tamplar.

In Spania sunt disponibile opt locuri de munca pentru tehnician (trei), matriter/curatitor produse din plastic (doua), operator turnare (doua) si un sef de echipa. In Norvegia sunt tot opt locuri de munca pentru instalator de ventilatie.

In Austria sunt disponibile sase locuri de munca, dintre care trei de lacatus mecanic CNC si cate unu de tamplar, mecanic auto si sudor. In Luxemburg sunt patru locuri de munca pentru tehnician difuziune si audiovizual.

De asemenea, in Letonia si Polonia sunt vacante trei posturi de lucrator in depozit, respctiv pentru consultant service client. In Bulgaria sunt disponibile doua locuri de munca pentru analist suport tehnic, iar in Suedia un post de manager grup experti explorare.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca din aceste state pot afla mai multe date de pe site-ul www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde vor fi indrumate de un consilier EURES.

Date de contact si informatii despre conditiile de angajare gasiti AICI.