"Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si personal in industria gastronomiei de sistem, sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu si cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist, angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesionala incheiata si experienta in domeniu, precum si cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2", anunta AMOFM. 

Angajarea se face pe o perioada de cel putin sase luni, incepand cu octombrie 2015, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe durata nedeterminata. 

Salariul oferit este de 1.500 - 2.200 euro brut/luna, pentru posturile de ospatar si barman, de 1.700 - 2.400 euro brut/luna, pentru posturile de bucatar/bucatar sef/bucatar specialist si de 1.450 euro brut/luna pentru personalul in industria gastronomiei de sistem. 

Cazarea poate fi asigurata de angajator sau acesta poate oferi sprijin in vederea gasirii unei locuinte. 

De asemenea, ANOFM Bucuresti dispune, tot prin EURES, de 85 de posturi pentru muncitorii calificati in diverse meserii, tot in Germania, salariul oferit fiind de 8,80 - 12,80 euro brut/ora.

Pentru ocuparea acestor posturil se va organiza selectie la Sighisoara, in octombrie, iar durata contractelor de munca este pe perioada nedeterminata. 

"Angajatori germani reprezentati de compania Unique Personalservice GmbH ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: operator stivuitor (15 posturi), comisionar (15 posturi), hamal (10 posturi), muncitor in metalurgie (9 posturi), electrician (6 posturi), mecanic auto (5 posturi), sudor MIG-MAG (5 posturi), mecanic instalatii (5 posturi), operator CNC (3 posturi), instalator/montator instalatii de gaz (3 posturi), lucrator in depozit (3 posturi), mecanic utilaje prelucrarea maselor plastice si a cauciucului (2 posturi), sculer (2 posturi), zugrav - vopsitor (2 posturi)', precizeaza AMOFM. 

Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, permis de conducere categoria B, precum si cunostinte bune de limba germana. Angajatorii ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte.

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AMOFM.

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin EURES Romania, 576 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Germania, Marea Britanie si Republica Ceha.

Ofertele de joburi le gasiti pe www.eures.anofm.ro