Astfel, pentru cei care doresc un post de ingrijitor pentru persoane varstnice, diferenta este de 1.400 de euro, lunar, intre Marea Britanie, care ofera un salariu maxim de 2.300 de euro, si Italia, care ofera un salariu maxim de 900 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea.

Pentru cei care doresc un post de muncitor in agricultura, diferenta este mai mica, de 550 de euro, lunar, intre Germania, tara care ofera un salariu maxim de 1.550 de euro, si Italia si Suedia, tari care ofera un salariu maxim de 1.000 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea si masa.

Pentru cei care doresc sa munceasca pe un post de ospatar, diferenta este mai mica, de 700 de euro, lunar, intre Marea Britanie, tara care ofera un salariu maxim de 1.400 de euro, si Cipru, care ofera un salariu maxim de 700 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea si masa.

Pentru cei care doresc sa munceasca in constructii si sunt specializati in anumite meserii specifice domeniului, diferenta este de 700 de euro, lunar, intre Franta si Germania, tari care ofera un salariu maxim de 2.500 de euro, si Polonia, care ofera un salariu maxim de 1.800 de euro.

Pentru asistentii medicali ce doresc sa profeseze in clinici sau spitale din strainatate, diferenta este de 550 de euro, lunar, intre Elvetia, care ofera un salariu maxim de 2.250 de euro, si Italia, care ofera un salariu maxim de 1.700 de euro. Au fost luate in considerare doar ofertele de munca in clinici sau spitale, fara a include ofertele pentru centre de ingrijire a persoanelor varstnice.

Pentru cei care doresc sa munceasca pe un post de bucatar, diferenta este de 800 de euro, lunar, intre Marea Britanie, tara care ofera un salariu maxim de 1.800 de euro, si Cipru, care ofera un salariu maxim de 1.000 de euro. In majoritatea ofertelor de acest fel, se specifica si faptul ca angajatorul pune la dispozitia angajatului cazarea si masa. Nu au fost luate in considerare ofertele pentru bucatari sefi.

Cea mai mica diferenta este in cazul soferilor profesionisti. In cazul ofertelor din acest domeniu, diferenta este de doar 300 de euro, lunar, intre Italia, tara care ofera un salariu maxim de 2.000 de euro, si Olanda, care ofera un salariu maxim de 1.700 de euro.