Selectia va avea loc la Sibiu, in perioada 22 - 23 martie 2016.  

"Angajatori germani, reprezentati de compania Unique Personalservice GmbH, ofera locuri de munca pentru urmatoarele meserii: sudor MIG - MAG, WIG (7 posturi), lucrator calificat in productie - industria automobilelor (7 posturi), hamal (6 posturi), operator CNC (5 posturi), electrician (5 posturi), operator stivuitor (5 posturi). Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata, experienta in domeniu, permis de conducere categoria B, precum si cunostinte bune de limba germana - nivel B1", se arata in comunicat.  

Salariul oferit este de 8,80 - 11,88 euro brut/ora, conform contractelor colective de munca in respectivele domenii de activitate, la care se adauga diferite bonusuri, iar durata contractelor de munca este pe o perioada nedeterminata.

De asemenea, se ofera sprijin in vederea gasirii unei locuinte.  

Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul ANOFM Bucuresti, strada Spatarul Preda nr. 12, sector 5, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la selectie.