Stagiile de practica sunt pentru profilurile Resurse Umane (Directia administrativ - financiara), General (Directia Management Programe) si Administrativ (Directia Management Programe).

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 10 septembrie 2016.

Programul BEREC Office Traineeship 2016 este primul de acest tip lansat de institutie si este adresat candidatilor cetateni ai Uniunii Europene, care au absolvit studii superioare cu durata de minimum trei ani si cunosc foarte bine limba engleza si o alta limba de lucru oficiala a UE.

Detalii despre modalitatea de aplicare gasiti pe site-ul oficial al BEREC.

"Stagiile vor incepe in jurul datei de 16 octombrie 2016, pentru o perioada initiala de sase luni, cu posibilitatea de a fi extinsa pana la 12 luni. Procesul de selectie presupune completarea unui formular online si trimiterea unei scrisori de motivatie si a unui Curriculum Vitae pentru fiecare profil la care aplica cei interesati", se arata in document.

BEREC este organismul care asigura aplicarea coerenta in toate Sstatele membre a cadrului legislativ comunitar privind retelele si serviciile de comunicatii electronice, contribuind astfel la dezvoltarea pietei interne a UE si promovand un nivel ridicat al investitiilor, inovatiei si protectiei consumatorilor prin intermediul concurentei. Ca membru cu drepturi depline al BEREC, ANCOM participa la reuniunile de lucru ale BEREC, detine co-presedintia grupului de lucru privind drepturile utilizatorilor, iar expertii sai detin functii in diverse grupuri de lucru ale BEREC.