Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Malta, unde se cauta tot atatia soferi de autobuz.

Italienii, pe de alta parte, vor 220 de angajati in sectorul sanitar, respectiv 100 de infirmieri, 80 de asistenti medicali generalisti si 40 de saistenti medical.

Angajatorii din Danemarca pun la dispozitia celor interesati 185 locuri de munca in agricultura, si anume 150 pentru lucratori in agricultura, la cules de mazare, 30 lucrator in agricultura la cules de capsuni, patru operatori masini ambalare si un horticultor.

Britanicii scot la concurs 174 de locuri de munca pentru romani, majoritatea pentru ingrijitori de persoane la domiciliu si asistenti medicali, dar si lucratori in abator si tamplari.

In Germania sunt disponibile 109 locuri de munca, cele mai multe pentru lucratori in hoteluri si restaurante, dar si specialisti in IT si ingineri.

Cehii vor au nevoie de 70 de lucratori, din care 30 de soferi de autobuz, precum si slefuitori, pilitori, sudori si electricieni auto.

In Irlanda sunt disponibile 25 de locuri de munca, iar in Belgia, 18.

Oferta completa de locuri de munca vacante poate fi consultata AICI.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca pot viziona intra pe www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau resedinta, unde un consilier EURES le va da toate informatiile necesare.