Albert Billington s-a alaturat companiei B & Q la varsta de 67 de ani, dupa o cariera de 53 de ani in industria print-ului. A inceput sa lucreze in acest domeniu de la 14 ani si a bifat joburi la mai multe ziare nationale de pe Fleet Street. A iesit la pensie, insa si-a dat seama ca ii lipsesc camaraderia si disciplina de la locul de munca. Asa ca s-a angajat din 1990 la B & Q Sutton, in sudul Londrei, la sectorul parcare. Aici a lucrat pana la 80 de ani, cand a plecat la un magazin din Bristol. De zece ani zambeste prietenos si intampina clientii la sosirea in centrul comercial.

La implinirea celor 90 de ani, Albert a fost condus la serviciu intr-un Bentley de epoca, preferatul sau. Despre el, sefii si colegii au numai cuvinte de lauda.

Domnul Lamberm, manager la Longwell Green, Bristol, a declarat: "Suntem incantati sa impartasim cu el entuziasmul varstei de 90 de ani, suntem atat de mandri ca face parte din echipa noastra. Este un coleg mult iubit, care face o treaba excelenta si este dovada vie ca varsta este doar o cifra, iar tu esti atat de batran pe cat te simti".

La randul sau, Albert Billington spune ca se bucura sa intalneasca zilnic oameni diferiti, iar acum are foarte multi prieteni.  

Sydney Prior a fost pana anul trecut cel mai in varsta angajat al B&Q. A murit la varsta de 97 de ani. Insa cel mai varstnic a fost Jack Yaffe - 103 ani. A condus un magazin in Manchester din 1934.    

Foto: Facebook B&Q