Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Vaslui are disponibile un numar de 1.198 locuri de munca, din care 1.000 pentru femei, la cules de capsune in Spania pe o perioada de trei luni.

Cu un program de sase ore si jumatate pe zi, cei interesati vor fi retribuiti cu de 38,63 euro pentru fiecare zi lucrata, bani din care se vor retine impozitul pe venit si 83,73 euro asigurarea medicala. Cazarea este oferita de catre angajator, iar transportul la locul de munca, al carui cost se ridica la 95 de euro, se va deconta de catre angajator la plata ultimului salariu.

"Oferta este valabila pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani si cu o conditie fizica buna, iar experienta in activitati intr-o ferma constituie un avantaj. Durata contractului este de trei luni si se va derula in perioada martie – mai 2013", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al AJOFM Vaslui, Laura Toporascu.

Cei interesati de oferta facuta de firma din Spania vor trebui sa se inscrie pentru preselectii pana in 7 ianuarie, la AJOFM Vaslui.