Pentru peticul de pamant de 70.000 de metri patrati, proprietarul cere aproximativ 14 milioane de dolari (aproximativ 10 milioane de euro), scrie Business Insider.

Peste 15.000 de metri patrati din suprafata insulei sunt construiti, cladirile fiind folosite in scop militar, pana in 2003. Insula este dotata si cu un mini-port, unde pot acosta atat vasele particulare, cat si cele comerciale. Suprafata are, totdata, si un heliport.

Insula este sit natural protejat, atat datorita valorii culturale si istorice pe care o are, cat si datorita speciilor rare de plante si animale care se gasesc in zona.

In ultimii ani, fortareata a fost folosita ca hotel si spatiu pentru conferinte, multe companii folosind facilitatile constructiei, care a fost reabilitata si care contine 200 de camere, sali pentru seminarii, un restaurant modern, un night-club, bar si biliard.

Pentru ca accesul la insula se face foarte usor cu iahtul sau cu elicopterul, aceasta poate fi folosita si pentru vacante si petreceri private.

Top 10 cele mai scumpe insule artificiale din lume GALERIE FOTO