O data pe an, la castelul din Windsor, in zilele 12-16 mai, are loc Royal Windsor Horse Show, o festivitate in care au loc competitii din cele mai diversificate: concursuri de dresaj si polo, curse cu obstacole sau competitii de sarituri.

Divertismentul nu se termina aici, festivalul fiind completat de cocktail-uri si petreceri, prezentari de mancaruri din cele mai sofisticate si, binenteles, dupa cum o arata si numele evenimentului, puteti lua lectii de echitatie.

La acest festival regina Angliei participa in fiecare an, si astfel aveti ocazia sa o priviti de aproape si de ce nu, sa o si cunoasteti!

Insa o asemenea excursie nu este deloc ieftina, adica porneste de la 4.000 de euro pentru un full membership pentru o zi si ajunge undeva la 7.000 de euro pentru V.I.P. card pentru toate zilele shoului.

Tariful include biletul de avion dus-intors Bucuresti-Londra, transfer de la aeroport la hotel si invers, 6 nopti de cazare la hotelul The Ritz din capitala Angliei si cardurile de acces la Royal Windsor Horse Show.